Notícies

Bon Nadal 2021 - Federació Catalana de Pueri Cantores

Estimats amics,

Rebeu aquesta felicitació de Nadal en nom de la Federació Catalana de Pueri Cantores. Que les boniques paraules que us dedica a continuació el nostre consiliari Mn. Jaume Gené us acompanyin i us reconfortin, perquè en un Nadal un altre any ben diferent no ho sigui en els nostres cors. Fem que amb els nostres cants la Bona Nova arribi a tothom.

 

«I de sobte s’uní a l’àngel un estol dels exèrcits celestials que lloava Déu cantant:

—Glòria a Déu a dalt del cel, i a la terra pau als homes que ell estima» (Lc 2, 13-14)

Al Betlem dels nostres pobles i ciutats falten cantors per rebre l’infant Jesús. Correm a cantar amb els companys de cor, els amics de casa, de l’escola i de la parròquia: “Jesús ha nascut, Ell és la Glòria de Déu i la Pau per tota la humanitat”.

Sobretot, que amb els cants no hi faltin aquells gestos de fraternitat i solidaritat perquè allò que cantem és més creïble als homes i agradable a Déu si hi posem el cor i ens esforcem per viure-ho. Bona estada a Betlem.

Bon i sant Nadal “amics pueris”.

Cantada de Nadales - Escolania Sagrada Família

El passat 21 de desembre va tenir lloc la Cantada de Nadales a l'emblemàtica Façana del Naixement de La Sagrada Família.

L'Escolania del Temple de La Sagrada Família va oferir diverses cançons nadalenques, amb la col·laboració dels Puericantores de Mollet, altres cantaires, antics escolans i l'acompanyament del Trio Kórena.

En el concert també hi van participar dues altres formacions corals del barri de La Sagrada Família.

 

 

40 anys Escolania La Garriga

Aquest diumenge l'Escolania de Sant Esteve de La Garriga va celebrar els 40 anys de la seva fundació, amb un concert de Nadal carregat d'emocions.

El concert tenia una sorpresa reservada: a la segona part, dedicada a les nadales tradicionals catalanes, van participar també els cantaires que havien format part de l'escolania els últims 15 anys. 

Des de la FCPC felicitem a l'escolania pel 40è aniversari i esperem seguir gaudint de les seves veus per molts anys més!

 

Feliç Santa Cecília 2021

Amb motiu de la diada de Santa Cecília, us compartim el missatge de la nostra presidenta adreçat a tots el Pueri Cantores:

 

Estimats Pueri Cantores,

En el nostre dia a dia, vivim constantment situacions que poden influir en les nostres emocions. No cal que siguin grans esdeveniments, només una mirada, un somriure o escoltar una melodia. Sí, durant tot el dia la música ens acompanya: al cotxe, a l’escola, pels carrers, al joc, a la pregaria...

Avui donem gràcies, celebrant la festivitat de Santa Cecilia, a la música que ens regala els sentits i que sobretot ens uneix. 

Que mai deixem de posar notes de música al nostre camí per la vida.

Feliç diada de Santa Cecilia, patrona de la música!

Una abraçada,

Ester Lara

Presidenta de la FCPC

 

Les Corals Sol Ixent i Albada de Granollers busquen cantaires

Les Corals de Pueri Cantores Sol Ixent i Albada de Granollers inicien un nou curs i busquen nous cantaires!

Es troben per assajar tots els divendres a la tarda a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers.

Si voleu més informació pels infants de P4 a 2n de primària, podeu posar-vos en contacte al telèfon 678 43 56 16.

Per a cantaires a partir de 9 anys i els joves, podeu informar-vos trucant al 639 14 15 63.

 

Si sou de Granollers o rodalies i voleu cantar en una coral, us hi esperen!