Notícies

Setmana Santa Pueri Cantores 2021

Carta de Setmana Santa als Pueris

Estimats amics i amigues dels Pueri Cantores,

Us saludo amb gran alegria al cor! Estem a les portes de la Setmana Santa, la setmana més gran dels cristians.

Aquests dies els “Pueris” els vivim intensament amb el cant, expressió de la nostra pregària, i ens unim així amb tota l’Església volent estar prop de Jesús quan fem memòria de la seva darrera setmana de vida terrenal i del seu immens amor per nosaltres.

La intensitat d’aquests dies mostra a quin punt arriba l’amor de Jesús per nosaltres i així en la mort en creu es mostra la glòria de Jesús i la nostra Salvació. El “glorificaré” del cant de quaresma, el recordeu?

Però la glòria no és plena sense la resurrecció. I si cantem el dolor, el patiment i l’angoixa de Jesús i del món, no podem deixar de cantar amb l’àngel de Pasqua el triomf de Crist. «Crist ha ressuscitat! Al·leluia!».

Aquest és el gran cant de Pasqua! La vida ha vençut la mort!

I tots els redimits, tots els batejats, tenim vida en Ell. Al·leluia. Al·leluia. Al·leluia!Seguim encara de prop Jesús en la seva Resurrecció perquè de les seves primeres paraules de ressuscitat traiem força per la nostra missió: «Pau a vosaltres. Com el Pare m’ha enviat a mi, també jo us envio a vosaltres» (Lc 24,36; Jn 20,21). Heus aquí allò que tot “pueri” ha d’aprendre i recordar cada Pasqua: Cantem la pau al món i a tots els cors com un ressò de les paraules de Jesús. Volem i cantem la pau perquè Jesús ens desitja i ens dona la seva pau!

Santa Pasqua 2021 amigues i amics i molts força per viure i cantar la pau de Jesús ressuscitat!

 

Vostre,

Mn. Jaume Gené

Federació Catalana de Pueri Cantores