Notícies

Príncep d'Egipte el musical

El musical del Príncep d'Egipte de la Federació Catalana de Pueri Cantores

 

La Federació Catalana de Pueri Cantores celebra el seu 30è aniversari portant a l'escenari el Musical del Príncep d'Egipte, que es podrà veure al teatre auditori de Granollers el proper dia 4 de novembre a les 18:30h.


El musical participatiu comptarà amb els cantaries de diferents cors i escolanies de la Federació i també amb excantaires, solistes professionals, l'orquestra simfònica de Sant Cugat i ballarines de l'escola de dansa Àgueda Murillo.

Adaptació original per a teatre musical del clàssic animat de Dreamworks The prince of Egypt, a partir del fascinant relat bíblic de l'Èxode.

 

L'argument

Des que essent un nadó va ser rescatat de les aigües del Nil, Moisès s'ha criat com un príncep al costat de Ramsès, l'hereu de l'imperi dels faraons. Però tot canvia quan Moisès descobreix que és fill dels mateixos hebreus que els egipcis tenen esclavitzats.

Obligat a fugir després d'un desgraciat accident planeja ocultar-se vivint al desert; però Jahvè té altres plans per a ell: alliberar els esclaus del jou egipci. Moisès se'n sent incapaç, però alhora sap que per a Déu no hi ha res impossible. Així que aquest col·losal encàrrec esdevindrà per a ell una qüestió de força; la força de la seva fe.

 

 

Una història per a tota la família, emocionant, inspiradora i plena de valors

 

 

Podeu comprar les vostres entrades al següent enllaç: 

VENDA D'ENTRADES PRÍNCEP D'EGIPTE