Notícies

Cor virtual Pueri Cantores

Cor virtual internacional de Pueri Cantores

El Comitè Musical de la Federació Internacional de Pueri Cantores ha començat un projecte virtual on pot participar qualsevol cantaire de la comunitat de Pueri Cantores de tot el món: Un cor virtual amb milers de cantaires que interpretarà "Praise God, from whom all blessings flow" de Thomas Tallis.

Els Pueri Cantores que vulguin participar d'aquest projecte tan engrescador han de seguir els següents passos:

  1. PRACTICAR: Estudiar la partitura (descarregueu la partitura aquí) amb l'ajuda dels àudios de veu i de pronunciació. Els cors infantils han d'aprendre la veu de Soprà.
  2. PREPARAR LA GRAVACIÓ: Seguir les especificacions de la gravació que figuren a la web de www.puericantores-virtual.com
  3. GRAVAR EL VÍDEO: Gravar la veu utilitzant els arxius específics per la gravació que hi ha al mateixa pàgina web.
  4. ENVIAR L'ARXIU: Anomenar l'arxiu amb la veu, nom, cor i país i enviar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  a través de Google Drive, OneDrive o Dropbox.

El termini per apuntar-se i enviar la gravació de la cançó finalitza el proper dia 15 de setembre de 2020, per tal que el cor estigui a punt pel començament del nou any escolar.

En aquest link trobareu tots els passos i instruccions per formar part d'aquest cor virtual internacional durant les restriccions per la pandèmia del Coronavirus: www.puericantores-virtual.com

Des de la Federació Catalana de Pueri Cantores animem als nostres cantaires a participar d'aquesta experiència.

 

Fotografia: https://pueri-cantores.de/virtueller-weltweiter-chor-von-pueri-cantores/ (web alemanya)