Notícies

https://puericantores.cat/administrator/

Carta de Setmana Santa 2022 als Pueri Cantores

Al peu de la Creu, deixem-nos estimar per Jesús.

Benvolguts cantaires, directors i amics dels Pueri Cantores,

Estem a punt de començar la setmana més important per nosaltres, celebrem el misteri de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús.

Que la nostra participació amb l’escolta i el cant de la Paraula de Déu sigui ben joiosa i de cor. Cadascú al peu de la creu hi trobarà paraules dirigides a la seva vida: uns hi trobareu esperança, d’altres consol, un sentit per redirigir la vida, unes ganes més grans d’estimar i estimar... És important, doncs, aquest ser al peu de la creu. És important per acollir i comprendre aquest misteri d’amor de Déu amb aquest gest de Jesús: ningú no té un amor més gran que el qui dona la vida.

Imagino que aquestes celebracions se us fan una mica llargues i de vegades no acabeu d’entendre-ho tot. No patiu, a nosaltres els grans també ens passa una mica. Però no podem fugir, ens podem endormiscar una mica, com els apòstols a l’Hort, però no ens podem separar de Jesús ni de la seva Església aquests dies tan importants. Hem nascut del cos i la sang de Jesús a la Creu, no ho vulguem entendre tot de cop. Hem de confiar que a cada moment i al seu temps, l’Esperit de Jesús ens va obrint el cor per conèixer i estimar millor el seu misteri d’amor.

Us desitjo a tots una bona Pasqua!

 

Mn. Jaume Gené
Federació Catalana de Pueri Cantores